با توجه به مسائل پیش آمده آیا امکان سوءاستفاده از آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #67540289

سلام
من با شرکتی قرارداد کار از تاریخ ۹۸/۱۰/۲۱ تا ۹۹/۰۱/۳۱ بستم و مشغول به کار شدم به دلیل شرایط بسیار بد محیط کار با کارفرما به مشکل برخوردم و در تاریخ ۹۸/۱۲/۲۰ استعفا خود را به صورت کتبی اعلام کردم. مدیر بالا دست بنده با استعفای من به شرط حضور تمام وقت تا پایان ماه اسفند و تحویل کارهای مربوطه موافقت کرد و استعفا را امضا کرد همچنین مدیر فنی شرکت هم استعفا نامه را تایید و امضا کرند. مشکلی که وجود دارد این است که قسمت اداری شرکت به من برای تسویه حساب یک برگه دادند که بخشهای مختلف باید امضا کنند مثل تحویل کار تحویل مستندات تحویل وسایل و غیره اما مسئولین مربوطه در این چند روز یا در شرکت حضور نداشتند و یا حاضر به تحویل گرفتن کار نمیشدند در نهایت سال تمام شد و برگه در دست من ماند و تسویه حساب انجام شد.
۱- در این رابطه از نظر قانونی وظیفه من چیست و چه کاری باید انجام دهم. من در تمام روزهای بعد از استعفا حاضر بوده و اثر انگشت من در دستگاه حضور غیاب ثبت شده است.
۲- من یک سفته حسن انجام کار به شرکت دادم با توجه به مسائل پیش آمده آیا امکان سواستفاده از آن وجود دارد (در قرارداد ما شماره سفته ذکر شده و آمده است برای حسن انجام کار)
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا سفته بابت تضمین حسن انجام کار می باشد درصورت عدم خسارت از جانب شما نگران نباشید.