وجه التزام تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۳ #67495948

مطالبه وجه
دریافت پول شصت ملیون سال ۹۶ برح سه
سود تاخیر تعلق میگبیره؟ چقدر میشه
تامین خواسته قبل از ابلاغ میتونم بدم. اعسار میتونم بزنم تامین
ممنون
قیمت مناسب لطفا

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
از تاریخی که ذکر کرده اید تاخیر تادیه تعلق می گیرد.اگر توانایی پرداخت ندارید اعسار بدهید

بله در صورت عدم توانایی مالی در پرداخت می توانید دادخواست اعسار را مطرح کنید

تاخیر تادیه از زمان مطالبه تعلق می گیرد

با سلام اگر رسید و سند عادی باشد از تاریخ تقدیم دادخواست به شما خسارت تاخیر در تادیه تعلق میگیرد و اگر چک باشد از تاریخ صدور چک. میتوانید اعسار بزنید.

از تاریخ مطالبه طلب،خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد. وجه التزام با خسارت تاخیر تادیه متفاوت است.

باسلام ازروزی که به طور رسمی از شما مطالبه وجه شده است خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گردد.درصورتی که معسر هستید وتوان پرداخت ندارید ادعای اعسار نمایید.

بادرود
از تاریخ مطالبه بدهی تاخیر نادیه محاسبه خواهد شد
درصورت عدم پرداخت بدهی اموالی اگر داشته باشید قابل توقیف میشود مگر اثبات کنید جزو مستثنیات دین است لذا درصورت نداشتن اموال وبا اثبات عدم توانایی پرداخت بدهی میتوانید حکم اعسار دریافت کنید