جهت ثبت موسسه حقوقی فقط بودن یک نفر وکیل پایه یک کافیه یا باید از کانون وکلا هم باید نامه تاییدیه بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۷ #67481431

با سلام خدمت شما جهت ثبت موسسه حقوقی فقط بودن یک نفر وکیل پایه یک کافیه یا باید از کانون وکلا هم باید نامه تاییدیه بگیریم ... اگر از کانون نامه ببریم گفتن باید پروانه ومالت باطل بشه و در قالب موسسه حقوق اقدام کنید

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید حتما نامه بگیرید.

سلام جهت ثبت موسسه یک نفر وکیل دادگستری از کانون یا مرکز لازم است و لیکن وکیل باید دفتر خود را در محل موسسه قرار دهد و پروانه وکیل باید مربوط به همان شهر باشد .در صورت تمایل امکان ثبت غیر حضوری هست و میتوانید مدارک اسال کنید تا ثبت برای شما انجام شود

بر اساس دستورالعمل جدید ، ثبت موسسه حقوقی تنها با معرفی کانون وکلا یا مرکز امور وکلای قوه قضائیه امکانپذیر بوده و موسس باید دارای پروانه وگالت باشد .

هرکسی می تونه موسسه حقوقی ثبت کند ولی نمی تونه در امر وکالت دخالت کند مگر موسسه بنام مدیریت وکیل باشد