چگونه می توان به منظور توقیف حساب بانکی زوج از حساب های مختلف وی آگاه شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۴۳ #67480

سلام
اگر زوجه نداد که شوهرش کدام بانک حساب دارد برای توقیف حساب بانکی باید چکار کند چون مطمین است شوهرش وجه نقد دارد

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه میتواند از دادگاه تقاضای استعلام حساب های بانکی به نام زوج را به طرفیت بانک مرکزی مطرح نماید. بانک مرکزی نیز موظف به ارائه تمام اطلاعات حساب های بانکی زوج می باشد.

موید باشید