اذن پدر برای ازدواج را چگونه اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۲ #67475236

سلام
من حدود ۸ سال پیش ازاله بکارت شده ام و به نامزدم گفتم که بهم تجاوز شده پدر و مادرمم از هم جدا شدن و من پیش مادرمم اگه پدرم در دادگاه بگه که دختر من دختر نیست قاضی چه عکس العملی داره؟
ممکنه واسه پزشک قانونی نامه بده؟
میشه لطفا کمکم کنین دارم داغون میشم

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به ازاله بکارت شما نیازی به اذن پدر تان ندارید

سلام وقت بخیر
طبق قانون اذن ازدواج دختر باکره با پدر است لذا در صورتی که شما دوشیزه نیستید نیاز به اذن پدر ندارید.

بنام خدا _به نظر میاد چون از دادگاه نام بردید در اذن پدر مشکل دارید که مطابق ماده ۱۰۴۳درصورتی که پدر یا جد پدری در محل حاضر نباشند و استیذان از آنها عادتا غیر ممکن باشد و دختر احتیاج به ازدواج داشته باشد میتواند اقدام به ازدواج نماید و در نهایت اگر پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کنند اجازه ساقط است دختر می‌تواند با اجازه از دادگاه مدنی ازدواج کند و در مورد اینکه با درخواست پدر شما را بابت بکارت یا تشخیص باکره بودن به پزشکی قانونی بفرستند منتفی هست و دادگاه توجهی به این امر نخواهد کرد البته با این اوضاع و احوال و در این مرحله با توجه به سوال که انجام شده است اینکه عمل شما در رابطه نامشروع و ارتکاب زنا موجب حد است در جای خود به روش مقتضی امکان پذیر هست نه به ترتیب که شما نگران هستی

سلام
چون ازاله بکارت شده اید نظری هست که دیگر نیاز به اذن ولی برای شما نباشد. داغون شدن شما را نمی دادنم برای چیست؟ نامزدتان از باکره نبودن شما اطلاع دارد، پدرتان نیز هم. وقتی همه اقرار به عدم بکارت دارید شاید قاضی به پزشک قانونی نفرستد.
اگر نگرانی شما از اینست که قاضی مورد تجاوز قرارگرفتن شما را قبول نکند و بگوید زنا کرده اید و حکم به مجازات شما دهد این امر اتفاق نمی افتد. می توانستید نبود بکارت را به دلیل ورزش یا مریضی و ... اعلام دارید که ولی دیگر تجاوز اعلام داشته اید.

چون شما باکره نیستید . اذن پدر برای ازدواج ساقط است

سلام.اگر توسط پزشک متخصص مشخص شود که شما دوشیزه نیستید جهت ثبت واقعه ازدواج نیازی به اجازه پدر ندارید و شما و نامزدتان می توانید نسبت به ثبت واقعه ازدواج اقدام نمایید ضمنا جهت ازدواج نیازی به طرح دعوا در دادگاه نیست مگر اینکه زیر۱۸سال سن داشته باشید البته اگر پدرپدرتان نیز اذن دهد دیگر نیازی به اذن پدرتان نیست

سلام
به نظر شما برای نکاح نیازی به اذن پدر ندارید