تجدید نظر دادنامه بدوی رو قطعی اعلام میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #67428371

آپارتمان در مبایعه نامه نوشته شده و پلاک ثبتی در سند اجاره اموال غیرمنقول و دادخواستی که دادم شماره _______ فرعی۴ اصلی مشهد هست ولی بعدش این پلاک به دستور استان قدس و اعتبارنامه که واسه زمین صادر میشه سند اجاره به شماره ___فرعی ۴ اصلی بخش ۹ تغییر و اصلاح می‌شود و پروانه ساخت رو با همین شماره ___میگیرن …. حالا من در دادخواستم بابت تنظیم سند به شماره ___ثبت کردم ولی طرف در لایحه تجدید نظرخواهی اعتراض کرده که خواهان بابت تنظیم سند شماره ____ ثبت کرده و این درحالی هست که دفترخانه اسناد و استان قدس طی یه اعتبارنامه به شماره ___تغییر و اصلاح کردن و طرف خوانده میگه چون خواهان اون پلاک ثبتی بالا رو نوشته و اشتباه زده قابل تنظیم سند نیست و رد دعوی شود و دادگاه تجدید نظر خواهی دادنامه رو بابت تنظیم سند گفته باید نقض بشه….
و از یطرفم روی قانون پیش فروش مانور داده که این قرار داد بیع نیست و پیش فروش هست و قابلیت استماع ندارد و رد دعوی شود و چون خلافی زیاد دارد و از طریق شهرداری پلمپ شده قابل تنظیم سند و تحویل و تصرف و انتفاع ندارد و به این موارد استناد کرده ولی آپارتمان آماده هست و میخاد یه طوری اذیتم کنه و رد دعوی و نقض بشه….
حالا من بیشتر بابت همون پلاک ثبتی کمی دل میزنم که دادگاه تجدید نظر رد دعوی کنه…. حالا اینکه قبلا یه پلاک ثبتی دیگه بوده و تغییر پیدا کرده و دریک دفتر خانه اسناد یه پلاک دیگه با اعتبار نامه استان قدس زدن مشکل ساز نمیشه…؟ نکته. پلاک اولی ____مال سال ۵۷ بوده و چون موقوفه استان قدس بوده در سال ۹۷ با یک اعتبارنامه به نام فروشنده بعدی پلاک دیگری با شماره ___- اصلاح و تغییر پیدا میکنه…
دادخواست من در شرح ستون خواسته پلاک ____زدم ولی استعلام دادگاه همین پلاک زده ولی تغییر پیدا میکنه و ___میشه ولی ملک همون ملک هست…
آیا به مشکل میخوره چون طرف به همون استناد کرده…و از یطرفم میگه بیع نیست و این پیش فروشه و طبق قانون پیش فروش باید رسیدگی بشه و کلی داستان…

درضمن بنده داخل مبایعه نامه املاک نوشتیم والان ملک آماده تحویل هست حالا تجدید نظر دادنامه بدوی رو قطعی اعلام میکنه یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر دردادگاه تجدیدنظررای صادرشودقطعی, است

شما باید مستند تغییرات شماره اصلی و فرعی را همراه با یک لایحه تاقبل از صدور رای به دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید.دادگاه تجدیدنظر تصمیم خواهد گرفت.