آیا با اثبات بیماری اسکیزوفرنی در همسرم می توانم از جهت فریب در ازدواج استفاده کنم و مهریه وی را پرداخت نکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۸ #67390

حدود 2 سال است زندگی مشترک داشتم . در زندگی بارها شاهد بودم همسرم حالت روانی مساعدی ندارد و به شدت افسرده و راغب به مرگ و افکار و علایم بالینی اسکیزوفرنی و شیزوفرنی و پارانوئید دارد . الان مهریه را اجرا گذاشته اند و قرار دادگاه دارم . چطور میتوانم اثبات کنم مشکل روانی همسرم را و اینکه به من دروغ گفته بودند تا عقد شکل بگیرد و بارها و بارها عذرخواهی کردند و من را منصرف از عدم پذیرش عقد کردند و الان ادعای مهریه و نفقه کرده اند .
آیا این بیماریها تاثیری در مهریه دارد ؟ یا فریب تلقی میشود ؟ چه کاری میتوانم انجام دهم ؟ وقت زیادی برای دادگاه ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید . قبلا عنوان کردم با فریب اینکه ایشان فقد سه ماه در عقد کسی بوده اند و الان فهمیده ام 4 سال زندگی زناشویی داشته اند تقاضای راهنمایی کردم . در شهر خودم هر جایی میروم میگویند نمیشود چون عقدنامه را امضا کردی و این یعنی میدانستی . 314 سکه و سفر حج و 1001 شاخه گل هم مهریه میباشد . بنده به همین دلایل زندگی زناشویی درستی هم نداشته ام . از تاریخ 18 ابان ایشان رفته اند و اظهارنامه عدم تمکین من را گرفته و جوابی ندادند و شکایت مهریه کرده اند . لطفا راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید بدلیل بیماری که داشته اند و عنوان نکردند فسخ نکاح کنید .