آیا جعل سند که صورت گرفته مشمول مرور زمان می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۹۸ #67388477

با سلام و احترام، اینجانب در سال ۸۷ دو قطعه زمین یکی به متراژ هزار متر به مبلغ ۱۷ میلیون تومان و دیگری به متراژ دو هزار متر به مبلغ ۲۸ میلیون تومان خریداری کردم، در سال ۹۱ پس از فروش یک قطعه از این زمین ها متوجه شدم که مدارک من جعلی هستند و کلاهبرداری صورت گرفته در آن زمان به جای شکایت کیفری به صورت حقوقی از فروشندگان شکایت کردم اما متواری شدند حتی حکم جلب سیار هم گرفتم اما نتوانستم آنها را پیدا کنم، تا اینکه مدتی پیش وقتی دوباره اسناد و مدارک را بررسی کردم متوجه شدم که بنگاه نیز در این کلاهبرداری نقش داشته، و اصلا مدارک زمین ها را بررسی نکرده و موجب این خسارت شده، در واقع یکی از وظایف اصلی بنگاه بررسی مدارک هویتی و مالکیتی بوده که بنگاه هیچ کدام را درست انجام نداده و قولنامه ها دارای ایرادات فراوان هستند، بنابراین تصمیم گرفتم دوباره شکایت کنم اما اینبار از بنگاه، چرا که قصور از طرف او بوده است، اما وقتی شکایت نامه را به دادگاه بردم قاضی گفت مشمول مرور زمان شده، حال سوال من این است ، که شکایت قبلی من قاطع مرور زمان بوده یا نه؟ و من میتوانم با استفاده از مدارک شکایت قبلی دوباره شکایت کنم . و اینکه من چگونه میتوانم حق خود را از بنگاه بگیرم و آیا شکایت حقوقی در این باره میتواند نتیجه بدهد چرا که بنگاه وظایف قانونیش را انجام نداده و حدود دوازده مورد اشکال در قولنامه پیدا شد که مقصر بنگاه است که باید آن زمان بررسی می کرده.حال سوال من این است آیا من می توانم به حق خود برسم، آیا شکایت حقوقی من در سال ۹۱ باعث قطع مرور زمان شده یا نه؟ آیا جعل سند که صورت گرفته مشمول مرور زمان می شود؟ و اینکه من چگونه میتوانم حق از دست رفته خود را پس بگیرم
سپاس

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . از طریق حقوقی پیگیری کنید

سلام دوست عزیز بله جعل مشمول مرور زمان میشود اما این به معنای این نیست که جنبه حقوقی آن نیز از بین میرود