من واسه از کارافتادگی چکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #67376932

بنده بیکار شده بودم تا اسفند بیمه بیکاری گرفتم.از دی مریض شدم رفتم میلاد تا عمل شدم اسفند تموم شد دکترم گفت کار فعلا نکن بیمه رو هم بریز. جواب پاتولوژی هم اوایل فروردین اومد معلوم شد سرطان بدخیمه. من متاسفانه بیمه خود اشتغالی ریختم تا الان دو ماه رو کامل ریختم دو جلسه هم شیمی درمانی رفتم. توان کار ندارم دکترم بهم نامه داده واسه از کارافتادگی. گفتش اگه زنده بمونی بعدش قطعا نمیتونی کار کنی. رفتم بیمه میگه باید موقع بیمه بیکاری میومدی الآنم باید تا پایان شیمی درمانی پول بریزی بعد بیای. حالا درد من یه طرف بی پولی یه طرف و زن و دوتا بچه هم یه طرف واریز پول بیمه و بیکاری هم یه طرف.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

از کار افتادگی خود را طبق مدارک پزشکی به اداره بیمه مربوطه درخواست دهید پرونده در کمیسیون بررسی خواهد شد

"با سلام"
با پیوست مدارک درخواست کمیسیون از کار افتادگی دهید

با سلام
شما برای این امر بایستی با مراجعه به بیمه و با ارایه مدارک پزشکی و درخواست از کار افتادگی ، شما از طرف بیمه به کمیسیون پزشکی معرفی خواهید شد و در صورتی که بیماری و مشکل شما مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گرفت حکم بر از کار افتادگی شما صادر خواهد شد.

سلام
از کار افتادگی خود را طبق مدارک پزشکی به اداره بیمه مربوطه درخواست دهید پرونده در کمیسیون بررسی خواهد شد

با سلام، ضمن مراجعه به بیمه محل وقوع پرونده و ثبت درخواست از کار افتادگی و سپس مطرح شدن پرونده شما در کمیسیون مربوطه و همچنین درصورت معترض بودن به نظر کمیسیون، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمائید ...