رای صادر شده، قابل تغییر در دادگاه تجدید نظر، میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۰ #67373499

سلام
خسته نباشید
من درخواست طلاق داده ام که از همسرم جدا بشم، دلیلم برای طلاق اعتیاد، سابقه زندان پی در پی همسرم، درگیری و آتش زدن منزل از سوی همسرم بود که در نهایت رای دادگاه صادر شد که رای حضانت دو فرزندم و طلاق عسر و حرج بائن خلع بار اول صادر شد و ایشون اعتراض گذاشتن که متن اعتراضش نوشته بود اعتیاد ندارد و حاضر به هرگونه آزمایش میباشد و دارای سابقه زندان هست که عفو رهبری شاملش شده و طلاق نمیده چون به روحیه بچه ها لطمه میخوره.
آیا رای قابل تغییر در تجدید نظر میباشد؟
آیا دوباره میتونه اعتراض بزاره که پرونده به دیوان ارسال بشه؟
در ضمن ایشون در هیچ کدام از جلسه ها حاضر نمیشد.

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله امکان فرجام خواهی از طریق دیوان وجود دارد

احتمالا اعتراض ایشان نتیجه ای برایشان ندارد

اعتراض اعم از تجدیدنظر و فرحامخواهی حق ایشان است ولی احتمال بالا اعتراض ایشان مسموع نخواهد بود.

۱ - کلیه احکام صادره در دعوی غیرمالی مثل: نسب و نکاح و طلاق و ...قابل تجدید نظر است؛ یعنی دادگاه تجدید نظر دوباره قضاوت می کند و ممکن است رای قبلی را ابرام کند یا آن را نقض و رایی جدید صادر کند.

۲ - رای دادگاه تجدید نظر در خصوص طلاق قابل فرجام خواهی است؛ یعنی برود دیوان عالی کشور.

۳- اصولا نیازی به حضور ایشان نیست و می توانند لایحه ارسال داشته یا وکیل معرفی نمایند.