اگه این شخص مزاحمت تلفنی اش به دادگاه ثابت بشه، چه حکمی براش صادر می‌کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #67349167

سلام خسته نباشید. من از شخصی به جرم مزاحمت تلفنی و درخواست نامشروع شکایت کردم. که دادگاه فقط به جرم مزاحم تلفنی به شکایتم رسیدگی میکنه و اگه بخام به درخواست های نامشروعی که باعث تهمت زدن به بنده شده رسیدگی شود درشعبه دیگری باید دوباره شکایت کنم. الان سوال من این هست که اگه این شخص مزاحمت تلفنی اش به دادگاه ثابت بشه. چه حکمی براش صادر می‌کنند؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این جرم دارای عناصری می باشد که مجموعا تشکیل دهنده و معرف اتهام مزاحمت تلفنی است . مثلا پاره ای از مزاحمتها با فحاشی و تهدید همراه بوده و در بعضی موارد با خبرهای کذب و ....... موجبات مزاحمت فراهم میشود ؛ که به کلیه این اقدامات در قالب یک اتهام که همان «مزاحمت تلفنی» است رسیدگی و در صورت اثبات ، رای بر محکومیت صادر میگردد . بنا بر این در مورد شما نیز دادگاه تنها به اتهام مزاحمت تلفنی رسیدگی کرده و بحث تقاضای رابطه نامشروع را جزئی از ارکان تشکیل دهنده جرم تلقی نموده است .
مطابق ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی برای جرم مزاحمت تلفنی علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات مجازات حبس از یک تا شش ماه در نظر گرفته شده است .

با سلام
قصاص قبل از جنایت ممنون است، عنوان مجرمانه درخواست برای رابطه نامشروع جرم انگاری نشده است لیکن در صورت اثبات مزاحمت تلفنی به حبس از یک تا شش ماه محکوم میگردد