در طلاق خلع و مبارات امکان رجوع هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۲ #67301568

با سلام
زن و شوهری پس از سه سال زندگی مشترک تصمیم به جدایی گرفتن
و خانم مهریه ش رو بخشیده و توافقی در حال جدایی هستن
ایا بعد از این طلاق امکان رجوع برای مرد هست؟
چون تو مواد قانونی نوشته شده که در صورتی که زوجه مهریهو یا قسمتس لز مهریه خودش رو ببخشه طلاق خلع نامیده میه که بعد از این طلاق حق رجوع از مرد ساقط میشه
سپاس از شما

مشاوره حقوقی طلاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر برازوج حق رجوع نمی باشد فقط زن درمدت عده می تواند رجوع به مابذل نماید

با سلام در صورتی ک زن از مهریه ک بخشیده رجوع کند مرد هم می تواند رجوع کند.

رجوع در اختیار زوجه است آن هم زوجه فقط در زمان عده میتواند به مهریه خود رجوع کند در آن صورت زوج هم میتواند رجوع کند و دوباره زن و شوهر میشوند

زوجه می توانده به مابذل خود رجوع نماید درآنصورت مرد نیز می تواند والا خیر

در طلاق خلع و مبارات برای مرد حق رجوع زمان ایجاد می شود که زن به مهریه خود رجوع کند

در صورت رجوع زن به مال مورد بذل مرد نیز می تواند رجوع کند

درود بر شما
در صورت رجوع زوجه به مابذل شما نیز میتوانید رجوع کنید