حاضر نیست ضرر من را بده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۲ #67270849

۲ سال قبل یک منزل در تهران خریداری کردم دو سوم پرداخت کردم و یک سوم پول موکول شد به روز محضر اما فروشنده زمان خواست به بهاوه های مختلف منم بدلیل نا آشنا بودن و اینکه ش ۶ ستانی هستم و اعتماد کردم عدم حضور نگرفتم اما ۲ سال هست مدام امروز فردا میکنه خسته کرده مرا من از همون اول پولم آماده بوده الان میگه بیا معامله را فسخ کن سندش مشکل داره حتی حاظر نیست ضرر من را بده من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
مشخص نکردید سندچه مشکلی دارد
امامطالبه قسمتی ازوجه که مانده رامیتوانیدبکنیدونیازی به فسخ نیست ایشان هم تعهددارندملک رابه شما تحویل دهند.

با سلام
متاسفانه ایشان زرنگی میکنند ، شما میتوانید طبق مبایعه نامه ای که تنظیم کرده اید فروشنده را ملزم به تنظیم سند نمایید اگر ایشان حاضر نشدند دادگاه خود راسا وارد عمل خواهد شد . و اینکه اگر قصد دارید فسخ معامله کنید از ایشان بخواهید ثمن معامله را به قیمت روز پرداخت نماید وگرنه مخالف فسخ هستید.

فسخ معامله تنها در قالب اقاله و با توافق طرفین معامله امکانپذیر می باشد . شما می توانید با تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک رسمی اقامه دعوی نمایید .