آیا این امکان از لحاظ قانونی وجود دارد که آنرا مطالبه نمایند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۵ #67269842

پدرم در زمان حیات خانه و محوطه را به اینجانب بعنوان تنها پسر منتقل نمود و باقیمانده اموال خود را وصیت نمود که بین فرزندان تقسیم شده است و مادرم را از ارث محروم کرد ولی وصیت کرد که مادرم تا زنده است باید در خانه و محوطه ای که به من منتقل نموده زندگی کند پدرم حدود بیست سال پیش از دنیا رفته اکنون مادرم نیز فوت نموده است فرزندان دختر خواستار یک هشتم ارث مادر از بنده میباشند

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
وصیت فقط به ثلث اموال نافذ است
کسی را نمتیوان از ارث محروم کرد
خواسته دختران جایز میباشد و میبایست پرداخت شود

باسلام
اولا هیچ شخصی حق ندارد ورثه خود را از ارث محروم نماید
دوم اینکه شخص میتواند فقط به یک ثلث اموال خود وصیت کند.

طبق قانون شخصی را از ارث نمیتوان محروم کرد،مادر شنا لز ارث محروم نبوده،سهم ایشان ۱/۸ بوده و بعد از فوت با توجه گواهی حصر وراثت به وارث وی تعلق میگیرد.

سلام
پدرتان نمی‌توانسته اند مادرتان را از ارث محروم نمایند
و بنابراین مادرتان ۱ هشتم از اموال پدرتان ارث می برده اند
و الان که ایشان فوت شده‌اند سهم ایشان به ورثه ایشان می رسد

سلام
کسی را نمی توان از ارث محروم کرد و وصیت هم تا یک سوم اموال امکان پذیر است.