در صورتی که نامزدم اختلال روانی داشته باشد به استناد همین می توانم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۱ #67266

سلام
من سه ماهه که نامزد کردم و تو این مدت بارها نامزدم بامن دعوا کرده،بمن خیلی شک داره،و وقتی دعوا میکنه چاقو دستش میگیره و تهدیدم میکنه، هم منو میزنه هم خودشو، بهم تهمت های ناموسی میزنه و به خونوادم بی احترامی کرده، منو پیش خونواده ها کتک زده و فحاشی میکنه و عربده میکشه.
خونواده ش خواستن طلاق راه آخر باشه،رفتیم پیش متخصص روانپزشک، دکتر بهش دارو داده و.گفته بعدا بریم مشاوره، نمیدونم دارو هارو مصرف میکنه یا نه چون به ماهه نمیخوام ک ببینمش،
سوالم اینه ک با این اوصاف من حق طلاق دارم؟ چون دیگه نمیخوام ادامه بدم باهاش و اینکه چون باکره ام،تکلیف مهریه در صورتی که طلاق از طرف من باشه چیه؟ و اینکه آیا گواهی متخصص مغز و اعصاب روان میتونه دلیل محکمه پسند باشه برای طلاق من ؟
اینم بگم که نامزد من بیکاره و سربازی نرفته، با قول اینکه همه رو انجام میده نامزد کردیم اما الان میگه اگه حتما باید برم سربازی و کار کنم چرا قبل نامزدی نگفتین!

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید طلاق بگیرید با توجه به سابقه روانی که دارند ولیکن این مورد بایستی فوری انجام گیرد ، نصف مهریه به شما تعلق میگیرد .