میشود بابت فسخ دوباره دادخواست داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #67225907

با سلام به وکلای عزیز
بنده بر سر اختلاف ملکی را که خریده بودم بابت چکی که در یک معامله دیگه داده بودم فروشنده ملک بعلت کسر موجودی برگشت زده و دادخواست فسخ قرارداد ملک را داده ‌بود که در رای بدوی و تجدید نظر بنده رای را‌ به نفع من صادر شد و قطعی شد و حالا پول چک را طلب کار نمی خواهد و بنظرم میخواد دادخواست جدید بدهد ایا میشود بابت فسخ دوباره دادخواست داد یا دیگر تمام است ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به رای صادره دارد

سلام بستگی به رای صادره دارد که بررسی شود آیا واجد وصف اعتبار امر مختومه هست یا خیر