نیاز هست دست نوشته ای از مادر پدرم تا مادامی که در قید حیات هست داشته باشیم تا عموها و عمه ها نتوانند از خونه پدریمون ارث ببرند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۳ #67171747

باسلام،من و برادرهام داخل خونه ای قولنامه ای که بنام پدر خدا بیامرزم هست زندگی میکنیم
و مادر پدرم هنوز در قید حیات هست.میخواستم بدونم نیاز هست دست نوشته ای از مادر پدرم تا مادامی که در قید حیات هست داشته باشیم تا عموها و عمه ها نتوانند از خونه پدریمون ارث ببرند،درصورت مثبت بودن پاسخ چه متنی رو باید بنویسیم تا مادربزرگم امضا کند و ایا این امر در دفاتر اسناد رسمی هم قابلیت اجرایی دارد؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود:درمورد ارث پدرتان هیچ ارتباطی با مادر بزرگ شما ندارد ،درمورد سهم خود که یک شیشم است می تواند تصمیم گیری کند ،تا موقعی که در قید حیات است قانونی واز طریق دفتر اسناد رسمی سهم خود را می تواند به هرشخصی که بخواهد منتقل کند.

با سلام
مادربزرگ از اموال فرزند مرحوم خود ارث می برد و امکان محروم کردن ایشان وجود ندارد مگر اینکه با حضور در دفتر خانه اسناد رسمی سهم خودش را صلح نماید .

باسلام
سهم الارث مادربزرگ شما از پدرتان یک ششم اموال است لذا یک ششم سهم الارثشرا میتواند بصورت مبایعه نامه یا صلح یاهبه به شما منتقل کند که در دفتر خانه تنظیم شود بهتراست

در صورتی که در زمان حیات مادر بزرگ انتقال مالکیت صورت گیرد پس از فوت ایشان وراث ایشان نمی توانند ادعایی داشته باشند لاکن برای انتقال مزبور از شهود که ذیل مبایعه نامه را امضا کنند استفاده کنید

با سلام
اگر مادر بزرگ سهم خود را هبه یا صلح به شما نماید بعد از فوت ایشان وراث نمی توانند ادعایی داشته باشند ،این موارد حتما باید در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود

درود
مادر بزرگ شما فقط می تواند سهم خود را به موجب صلح یا هبه یا بیع به شما انتقال دهد وگرنه نمی تواند وارث خود را از ارث محروم کندـ

سلام. می توانید ارث مادربزرگ خود را که یک ششم منزل پدر مرحومتان است از ایشان بخرید و انتقال مالکیت دهید یا اینکه مادربزرگتان ارثیه خویش را به شما صلح یا هبه واگذار نماید. این امر با حضور شاهد باشد به طریق اولی بهتر است.