مالک پارکینگی که متعلق به من بوده را به شخص دیگری فروخته است برای استرداد آن از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #67138306

بنده یک واحد آپارتمان به انضمام انباری و پارکینگ به صورت قولنامه ای خریداری کردم و چون واحد ها در مرحله کاشی و سرامیک بودم پول نقد موقع خرید نداشتم قرار شد شش ماهه تسویه کنم و تا اون موقع واحد ها هم آماده شود . بعد از گذشت زمان مذکور و تسویه ثمن معامله واحد تحویل شد ولی انباری و پارکینگ به دلیل مشکل همسایه ها و شهرداری پلمپ بود که بعد از 9 ماه مشکل آن حل شد و بعد از آن از فروشنده خواستیم که انباری و پارکینگ را تحویل دهد ولی امتناع کرد و متوجه شدیم همه پارکینگ ها رو بعد از ما به بقیه فروخته و پارکینگی نیست که تحویل بدهد ما که اولین نفر از این آقا واحد خریدیم و پارکینگ ها نیز همه وجود داشته میتوانیم پارکینگ خودرا پس بگیریم .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانکه در قرارداد شما متعهد به تحویل پارکینک باشد در انصورت طی دادخواست الزام به ایفاء تعهد (تحویل پارکینک )میتوانید ایشان را ملزم به تحویل پارکینک نمایید در صورتیکه الزام ممکن نباشد میتوانید درخواست ارجاع امر به کارشناس رسمی را نموده تا ارزش ریالی ان تعیین و متعاقبا مطالبه نمایید

با درود فراوان
میتوانید دادخواست الزام به تحویل دهید و دادگاه ایشان را محکوم به تحویل نماید .