شکایت از شخصی که سیم کارت به اسمش نیست ولی احتمال داره اون توهین کرده باشه ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶۳ #67128503

سلام
کسی اگر بره از یه خط شکایت کنه اونم بخاطر فحاشی و تهمت ناموسی. ولی خط به اسم خود اون طرف نیست میشه ثابت کرد؟
اگر شد جرمش چیه؟
اونها با هم سر قضیه خانوادگی بوده و ناموسی داماد به برادر زن هاش نزدیک پنجاه تا فحش بوده تو چند روز داده ولی اونها هم گولش زدن خواهرشون با کسی بوده ولی نگفتن.
حالا اگر شکایت بشه کرد جرمش چیه؟
طرف ادعای شرف میتونه بکنه؟
چون خط به اسمش نیست.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح هر شکایتی علیه سی نیاز به ادله قوی دارد و در غیر اینصور دعوا رد می شود

بهرحال صاحب خط بایستی پاسخگو باشد

با سلام
جزییات بیشتری لازمه
کلا اثبات بر اساس شهادت شهود و اقرار و دیگر ادله صورت میگیره که بر عهده قاضی هستش