در صورت تصادف با خودرو آیا علاوه بر راننده نفرات دیگری که همراه ایشان در خودرو متعلق به شخص ثالث هستند نیز مقصرند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #67100

در یک نمایندگی خودرو سواری اتفاق افتاده
در ابتدای یک روز کاری ، خودروی صفر کیلومتر به نمایندگی تحویل داده میشود و نگهبان سوپیچ را تحویل میگیرد ، همیشه خودروها توسط پرسنل مختلف جابجا میشوند و اصولا شخص خاصی برای این امور منظور نشده است . آقای رضا سوئیچ را از نگهبان تحویل میگیرد و خودرو را به پارکینگ منتقل میکند . آقای حسین ( یکی از پرسنل ) به رضا میگوید سوئیچ را بده که با ماشین یه دور بزنیم و او هم قبول میکند . حسین از رضا میخواهد که او نیز همراه او برود . حسین پشت فرمان مینشیند و رضا در کنار راننده مینشیند و به بیرون از محوطه شرکت میروند و کمی جلوتر خودرو در اثر بی احتیاطی واژگون میگردد و آسیب می بیند . مدیر نمایندگی هر سه شخص نگهبان ، رضا و حسین را مقصر میداند اما نگهبان و رضا میگویند ما مقصر نیستیم و شخص راکب مقصر است . مدیر این دو شخص را با عنوان خیانت در امانت مقصر میداند و راکب نیز به سهم خود مقصر است . حال سوال اینجاست با توجه به اینکه در این چند سال هر یک از پرسنل به صورت کاملا سنتی اقدام به جابجایی ماشین ها مینمودند و تا کنون شخص خاصی مسئول جابجایی خودروها نبوده ، آیا میتوان نگهبان و رضا را با این اتهام محکوم کرد ، و به نظر شما مقصر این حادثه و مسئول پرداخت خسارت چه کسی می باشد ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیرنمیتوان محکوم کرد . مدیرنمایندگی که نمیتواند حکم صادرکند
مقصر شخص راکب اسب