محروم کردن از ارث چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۹ #67095440

سلام پسرم مرا کتک میزنه میخوام از ارث مرحومش کنم لطف راهنمایی

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با عرض تاسف به دلیل بروز چنین مشکلی
بهتر است اموال خود را به نفع شخص یا سازمانی صلح نمایید

وفق ماده ۸۳۷ قانون مدنی اگر کسی به موجب وصیت یک یا چند نفر از ورثه خود را از ارث محروم کند وصیت مزبور نافذ نیست.

با سلام
در قانون محروم کردن وراث از ارث ممکن نمیباشد لذا شما میتوانیداموال خود را بصورت صلح عمری به شخصی مورد نظر انتقال دهید

با سلام اول از همه شکایت کنید و به پزشکی قانونی مراجعه کنید اینکار باعث میشود تغییر رفتار بدهند و در بحث ارث شما حق محروم کردن وی را ندارید مگر اینکه در زمان حیات اموال خود را به نام دیگر ورثه کنید

سلام
از نظر قانونی شما حق محرومیت از ارث ندارید ولی می توانید در قالب صلح به وراث دیگر ارث را بدهید

میتوانید ازوی شکایت کنید ودرصورت لزوم به پزشکی قانونی مراجعه کنید شاید این امر موجب تغییررفتاروی شود اماازارث نمیشودوی رامحروم کرد مگر اموالتان رابنام دیگران کنید

سلام
ارث از حقوق بنیادین و قانونی ست که نمی توان کسی را ار آن محروم کرد مگر در زمان حیات خودتان اموال تان را به دیگران منتقل کنید.