آیا می شود حکم را به جریمه نقدی تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۳ #67042472

سلام خسته نباشید. یکی از دوستان ما برای یک نفر دیگر که متهم به قاچاق کالا شده برگ سبز به اداره تعزیرات برده ولی در اداره تعزیرات برگ سبز رو قبول نکردن و گفتن که تو می خواستی با این اسناد متهم رو فراری بدی و بهش اتهام فراری دادن متهم زدن و پرونده رو فرستادن به دادگاه و الان پرونده در اختیار بازپرس هست می خواستم بدونم میشه اتهام فراری دان متهم رو پاک کرد و حکم قاضی چه خواهد بود و آیا می شود حکم را به جریمه نقدی تبدیل کرد؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه برگ سبز ترخیص واقعی باشد مشکلی نخواهد داشت و با استعلام از گمرک ایشان تبرئه خواهد شد؛
اگر جعلی است ایشان متهم به جرائم فراری دادن متهم، استفاده از سند مجعول مشدد(به لحاظ دولتی بودن سند) بوده و اگر جعل را نیز خودش انجام داده باشید عنوان اتهامی جعل مشدد نیز متوجه ایشان خواهد بود

با سلام
بستگی به معتبر بودن برگ سبز دارد
اگر این برگ دارای اعبار قانونی باشد و سوء نیت فرد برای این امر اثبات نگردد مشکلی پیش نخواهد امد

اگر برگ سبز ترخیص واقعی باشد یعنی جعلی نباشد جای نگرانی نیست و با استعلام از گمرک ایشان تبرئه خواهد شد؛اما اگر جعلی است ایشان متهم به جرائم فراری دادن متهم، استفاده از سند مجعول مشدد(به لحاظ دولتی بودن سند) بوده و اگر جعل را نیز خودش انجام داده باشید عنوان اتهامی جعل مشدد نیز متوجه اوست.