دیه کندن مژه و سوزاندن پلک ها چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۹۷۳ #67031872

۴ روز پیش برای کاشت مژه به سالن زیبایی رفتم و هنگام انجام کاشت به چشمانم آسیب زد و مجبور شد که مژه های مصنوعی را با استفاده از مواد شیمیایی بکند اما به دلیل نابلدی مژه های طبیعی را نیز همراهش کند و پلک هایم را سوزاند و زخم کرد.
میخواستم بدانم که حدودا چه مقدار دیه دارد؟
و آیا قصاص دارد؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید طرح شکایت نمایید و نهایتا از طریق ارجاع امر به پزشکی قانونی و پس از انجام معاینات میزان دیه یا ارش مشخص خواهد شد

قصاص منتفی است و میزان دقیق ارش را نیز بعد از مراجعه به پزشکی قانونی معین خواهند کرد

سلام

شما شکایت کنید چون علاوه بر صدمه به مژه ها و سوزاندن پلک موجب جراحت نیز شده است موضوع به پزشکی قانونی ارجاع تا دیه یا ارش مشخص شود
از آن واحد نیز می توانید بابت عدم رعایت ضوابط ایمنی در اتحادیه یا تعزیرات شکایت کنید

درصورت شکایت ، پزشکی قانونی ارش راتعیین میکند

با سلام این عمل قصاص ندارد ولی به موجب ماده ۵۸۴ قانون مجازات اسلامی از بین بردن تمام یا قسمتی از موی پلک یا سایر موهای بدن در صورت بروز عیب و نقص موجب ارش است، خواه بروید خواه نروید و چنانچه با از بین بردن عضو یا کندن پوست و مانند آن باشد، تنها دیه یا ارش محل مو پرداخت می شود. بنابراین بایستی به پزشکی قانونی مراجعه و میزان ارش تعیین شود.