ارای هیئت تشخیص طبق قانون کار قابل اعتراض خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۵ #67027

با سلام و احترام
من یک دعوا در اداره کار داشتم با موضوع اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی که به هیات تشخیص رفت و رای به ضرر من صادر شد. در حالیکه من برای اثبات ادعا شهادت شهود را ضمیمه پرونده کرده بودم. درخواست تحقیق هم کرده بودم در دادخواست که انجام ندادند. 16 سال سرایداری انجام شده و حق الزحمه ای دریافت نکردم . حالا برای اعتراض به رای هیات تشخیص باید چه دلایلی پیدا کنم؟ چرا به شهادت شهود توجهی نمی کنند؟ یک محله شاهدند من در آن مجتمع کار میکردم اما درخواست تحقیق من نادیده گرفته شد. آیا اصلا اعتراض فایده ای دربرخواهد داشت؟
ممنون و متشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۱۵۹ قانون کار شما حق دارید ظرف ۱۵ روز اعتراض خود را به هیئت حل اختلاف از تصمیم هیئت تشخیص تقدیم دارید. اگر طرف مقابل سند و مدارکی بر خلاف گفته های شما ارائه نکرده باشد، قطعا هیئت تشخیص باید به شهود شما توجه و از محل معاینه به عمل می آورد. می توانید ضمن اعتراض به رای، این عدم توجه هیئت تشخیص را به هیئت حل اختلاف یادآوری و خواستار توجه ایشان شوید. انشالله که مفید فایده خواهد بود.

موید باشید