آیا میشود از پارکینگ برادرم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۲ #66962579

سلام وقت بخیر
آیا میتونم از پارکینگ خونه برادرم استفاده کنم، پارکینگ تو سند خونش اومده ولی مدیر ساختمون عنوان کرده به غیر از اهالی ساختمون کسی حق نداره اینجا پارک کنه.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون پارکینگ آپارتمان مختص ساکنان ساختمان است و اهالی ساختمان نمیتوانند پارکینگ را به غیر از افراد ساختمان اجاره بدهند لکن در قسمت اختصاص پارکینگ برادرتان پارک خودرو مشکلی ندارد

سلام
مدیر ساختمان و اهالی آن می توانند از ورود و خروج خودرو غیر اهالی ممانعت کنند

استفاده از پارکینگ با اجازه مالک آن اشکالی ندارد و کسی حق ممانعت از آن را ندارد.

منع قانونی ندارد و میتوانید در پارکینگ برادرتان خودرویتان را پارک نمایید . ولیکن بهتر است در صورت شکایت مدیر ساختمان برادرتان عنوان نماید خودرو برای خودش است

منع قاتونی برای پادک خودرو در پارکینگ برادر ندارید

با سلام
چون با اجازه برادرتون هست ودر پارکینگ ایشون ماشین پارک می کنید مدیر ساختمان نمی تواند مانع شما بشود.واین امر برخلاف حقوق مالکانه برادر شماست.