طریقه جلوگیری از اطاله دادرسی در پرونده تقسیم ترکه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #66962

با سلام،

ما پرونده تقسیم ترکه در دادگاه شهرستان داریم، از آنجا که توافق بین ورثه وجود دارد و فقط از آن‌ جهت که ۲ صغیر در پرونده وجود دارد پرونده به دادگاه رفت و بعد از کارشناسی اموال منقول و غیر منقول دادگاه وقت ضرورت جهت رسیدگی به پرونده جهت یک ماه پیش صادر کرد ،در روز مقرر اصلا جلسه‌ تشکیل نشد و بعد از آن‌ روز هر چه ما به دادگاه و قاضی مربوطه مراجعه می‌کنیم وعده‌ فردا و هفته دیگر می دهند، و آخرین بار هم به ما گفتند به دادگاه نیایید و هر چه لازم باشد به شما ابلاغ می‌کنیم،با توجه به اینکه قبلا به ما گفتند گزارش اصلاحی بنویسید و جهت نوشتن این گزارش اصلاحی‌ (توافقات ورثه) نیاز به یک سری اطلاعات از قاضی پرونده داریم و ایشان هم با توجه به کثرت پرونده‌ها اصلا پرونده ما را مطالعه نمی کنند که ما بتوانیم آن‌ اطلاعات و پاسخ‌های سوال خود را از ایشان بگریم، می‌خواستم بدانم راه حل ما چیست که از اطاله دادرسی بیشتر از این جلوگیری کنیم و زودتر به فرجام برسیم با توجه به اینکه همه ورثه صلح و سازش دارند؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی بخشی از اطاله رسیدگی مربوط به خود اصحاب دعوی از جمله عدم استفاده از متخصصین حقوقی در پرونده ها است. امید است که با توجه به زمان طرح سوال همگی به مصالحه و سازش رسیده باشید.