خرید و فروش مال موقوفه صحیح خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۶۰ #66931

با سلام من میخام یه ملک گاوداری بخرم منتها این سندش اوقافیه میخام ببینم ایا برام دردسر داره یا نه مثلا اوقاف میتونه هروقت خاست ملکو ازم بگیره یا باید خسارت اموال و ملکمو بده ممنون

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب مورد در موقوفات عام و خاص با شرایطی( مثل بیم خرابی مال، یا خرابی بعض مال که نتوان از آن استفاده کرد یا اگر بین موقوف علیهم اختلاف باشد که بیم خونریزی برود، یا اگر موقوفه مال مشاعی باشد و قابل افراز نیز نباشد یا اگر موقوفه در طرح های دولتی یا شهرداری قرار بگیرد) مال موقوفه توسط موقوف علیهم، متولی یا سازمان اوقاف فروخته خواهد شد و این خرید و فروش صحیح خواهد بود. اگر در غیر موارد قانونی باشد مال موقوفه نباید فروخته شود و این بیع باطل خواهد بود. بهتر است قبل از خرید به اداره اوقاف منطقه مراجعه و از بابت قانونی بودن انتقال اگاه شوید.

موید باشید