چقدر طول می‌کشد تا احضاریه بیاید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۰ #66927414

من الان دقیق یکسال هست که فرار کردم و قیبت خوردم از پادگان چقدر طول می‌کشد تا احضاریه بیاد و چند روز مهلت معرفی داره احضاریه؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نیست دوست عزیز...

درود
احضاریه ای معمولا در این خصوص ارسال نمی شود.

درود بر شما، در این خصوص معمولا روال به این شکل است که کارت اخطار توسط کلانتری محل سکونت سرباز به ایشان ارسال می‌شود و در صورت عدم معرفی، کلانتری اقدام به جلب خواهد کرد.

باسلام ممکن است هیچوقت احضاریه برای شما ارسال نگردد.بهتر است خودتان را جهت ادامه خدمت معرفی نمایید.

کسی احضار نخواهد کرد بل اخره یه روز بلحاظ نیاز گرفتار خواهی شد
بهتره خودرا معرفی نمایی