آیا میتوانم ایشان را از نظر قانونی وادار به ترک شغل فعلیشان کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #66915883

در شرایط ضمن عقد ، به زوجه "حق انتخاب شغل و اشتغال به آن "و همچنین "خروج زوجه از محل سکونت به هرکجا که صلاح بداند به جز مکانهایی که خلاف شئونات باشد" داده شده
سوال۱_ با توجه به اینکه همسر بنده ( زوجه ) در شهر اصفهان شاغل هستند و من میخواهم که به خاطر شرایط کاری بنده به شهر مراغه برویم ( از ابتدای زندگی در اصفهان ساکن بودیم و بنده بخاطر شغلم اغلب اوقات مراغه بودم و گهگداری به منزل مشترکمان در اصفهان سر میزدم) آیا میتوانم ایشان را از نظر قانونی وادار به ترک شغل فعلیشان کنم( ایشان مخالف ترک شغل فعلی هستند) و خانه مشترکمان را به مراغه ببرم و برای عدم تمکین عام ایشان اقدام کنم؟
سوال ۲_ در خصوص شرط دوم ( زوجه حق خروج از محل سکونت به هرکجا صلاح بداند را دارد) آیا این شرط از اعتبار قانونی برقرار است؟ آیا میتوان از این شرط حق انتخاب مسکن زوجه را برداشت کرد؟ یا از آن دسته شروط باطلی است که در خلاف با ماهیت اصلی عقد نکاح میباشد و اعتبار قانونی ندارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- در صورتیکه شغل ایشان منافاتی با شئونات اخلاقی و خانوادگی نداشته باشد امکان ممانعت شما وجود دارد .
۲- عبارت مورد اشاره میتواند به عنوان اعطای حق انتخاب محل اقامت تفسیر شود .