دادخواست را با جلب نظر کارشناسی جهت کنترل و اعلام نظر در مورد دریافتیها و پرداختی ها و نهایتا تعیین میزان دقیق طلبکاری در صورت جلسه بدهیم بهتر خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #66915427

با سلام خدمت وکلای محترم

احتراما در پرونده ای فیمابین پیمانکار ساختمانی و تعاونی مسکن نیروی انتظامی که مدیر عامل شرکت پیمانکار و مدیر عامل تعاونی مسکن طی صورتجلسه ای به توافق رسیدند که الباقی مطالبات شرکت پیمانکار از طرف تعاونی به مدیر عامل شرکت پیمانکار پرداخت گردد لیکن پس از امضا صورتجلسه مذکور مدیر عامل شرکت پیمانکار متوجه گردیده که در درج مبالغ پرداختی به شرکت از طرف تعاونی به مبلغ حدود ۸۶ میلیون اضافی نوشته شده و مدیر عامل تعاونی مسکن نیز در اعتراض مدیر عامل شرکت گفته که خودت امضاء کردی و مطالبات شرکتت همان است که در صورت جلسه نوشته شده و متعاقب شکایت حقوقی شرکت بر علیه تعاونی حکم بر اساس همان مبلغ مندرج در صورت جلسه صادر شده است
حال مدیر عامل شرکت با استناد به بند ۵ ماده ۴۲۶ ق.آ.د.م مبنی بر اعمال حیله و نیرنگ از طرف مدیر عامل تعاونی مسکن در تهیه صورتجلسه حسابرسی مذکور و در راستای ابطال صورتجلسه فوق البته با جلب نظر کارشناسی حسابداری و حسابرسی طرح دعوی نموده و سپس نسبت به دادنامه قطعی قبلی اعاده دادرسی در شعبه تجدیدنظر نماید استدعا دارم به سوال بنده پاسخ فرمائید
۱_ متن دقیق خواسته در دادخواست مطروحه چه میباشد
۲_ به نظر وکلای محترم دادخواست را با جلب نظر کارشناسی حسابداری و حسابرسی جهت کنترل و اعلام نظر در مورد دریافتیها و پرداختی های طرفین و نهایتا تعیین میزان دقیق طلبکاری شرکت پیمانکار و کنترل آن با مبالغ درج شده در صورت جلسه بدهیم بهتر خواهد بود؟
۳_ با توجه به اینکه تعاونی مسکن منحل گردیده و دوره مدیر تصفیه نیز سپری شده آیا خواندگان دعوی به شرح زیر باید باشند
تعاونی منحله با مدیریت عاملی ....( آخرین مدیر عامل قبل از انحلال)
آقای....مدیر عامل تعاونی مسکن منحله ....
آقای .... رئیس هیئت مدیره تعاونی مسکن منحله....

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا، باید تقاضای ابطال سند مذکور نمایید چون تا زمانی که سند مطابق اصل صحت وجود دارد تصمیم بر‌خلاف ان نافذ نیست وثانیا، الزام خوانده به پرداخت مطالبات مطابق نظریه کارشناسی در خواست شودثالثا، پاسخ دقیق در علوم نظری بسیار دشوار است وهرکسی ازدیدگاه استدلالی نظر خود را بیان مینماید در مسئله مطروحه که امر موضوعی است باید با توجه به اسناد وقراین حالیه ومقالیه احتمال موفقیت را سنجید که با توجه سوال معنونه تا زمانی که حسب اصل صحت سند بقوت خود باقیست تصمیم برخلاف ان نافذ نیست لذا باید تقاضای ابطال سند (یا اعلام بطلان)ان را خواست ثانیا مطالبه هزینه کرد را مطابق نظر کارشناسی در خواست نمود وثالثا حسب مواد۲۰۳و۲۱۳قانون تجارت ومواد ۲۱۷و۲۱۸و۲۲۴ لایحه تجارت وتبصره۳ م ۷۶ قانون آیین دادرسی مدنی علیه اخرین مدیر یا مدیران ومدیر تصفیه وشرکت منحله طر ح دعوی نمود.