با همون تعهد می تونه بره طلاق بگیره، یا حتما باید وکالت طلاق بهش بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #66909319

با سلام
سه سال پیش من و خانمم دعوامون شد و من کتکش زدم، اونم رفت شکایت کرد، زمانی که رفتیم پیش قاضی، خانمم گفت به شرطی رضایت میدم که حق طلاق رو بدی به من منم قبول کردم، قاضی همون جا یه صورت جلسه نوشت که من حق طلاق رو دادم به خانمم، من و خانمم و قاضی امضا کردیم، حالا می خوام بدونم با همون تعهد می تونه بره طلاق بگیره، یا حتما باید وکالت طلاق بهش بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بصورت حکم صورتجلسه شده باشد میتواند در غیر اینصورت خیر

تقاضای طلاق از سوی زوجه موکول به اخذ وکالت رسمی از زوج می باشد . اگر نتیجه دادگاه مذکور ، در قالب صورتجلسه اصلاحی بوده باشد ، زوجه برای استفاده از گزارش اصلاحی مذکور باید از دادگاه درخواست صدور دستور و اجرای دادنامه را باید مطالبه نماید .