قاضی چرا اون پرونده رو خواسته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #66896431

سلام بنده چند وقت پیش یه اتهام سرقت از فردی به اسم بابک بهم وارد شد و رضایت گرفتم و گذشته از اون ادله کافی برای اثبات جرمم نبود. و منع تعقیب صادر شد بعد از یکماه شخص دیگه ای از من به اسم حمید شکایت کرد در مورد سرقت خودرو و قرار منع تعقیب از یه دادسرا دیگه صادر شد.همین شخص حمید مجدد از یه دادگاه دیگه از من شکایت سرقت خودرو کرده و منو احضار کرد قاضی برای توضیح. و من قرار منع تعقب دادگاه قبلی که به من رای منع تعقیب داده بود و نشون قاضی دادم و گذاشتم رو پرونده ولی الان همین شخص اون پرونده اولیه سرقت منو که بابک از من شکایت کرده بود و منع تعقیب خورده بود و پیدا کرده و تو سیستم روند پرونده شکایتم که حمید از من کرده نگاه کردم دیدم قاضی پرونده اولی و ینی شکایت بابک از من که قرار منع تعقیب گرفتم و درخواست مطالبه کرده این ایا تاثیری داره؟ قاضی چرا اون پرونده رو خواسته؟ ایا خطری وجود داره. در ضمن بنده هیچ سابقه کیفری و حقوقی ندارم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
قاضی پرونده جهت طی روند دادرسی میتواند از پرونده ها و ادله دیگر نیز استفاده کند

مقام قضایی برای کشف حقیقت می تواند هر پرونده ای را از مرجع مربوطه مطالبه کند.
مطالبه پرونده دلیل بر محکومیت و یا انتساب اتهام به شما نیست.