میخواهد از دکتر شکایت کند، نتیجه خواهد داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #66888521

با سلام و خسته نباشید
بنده پسر ۵۰ روزه خودم بردم مطب دکتر برای ختنه که ایشون روش حلقه رو استفاده کردن اما زیر آلت پسرم خونریزی کرد تا ۳ بار نخ را محکم کرد اولش خونریزی نکرد اما دوباره خونریزی شروع شد و ایشون گفتن باید جراحی کنم نزدیک یک ساعت و نیم طول کشید و پسرم فقط گریه و جیغ میزد بعد از اتمام کار ۴۰۰ هزار تومان از بنده گرفتن اما دوباره خونریزی کرد که به بیمارستان طبی کودکان منتقل دادیم در عکس گرفته شده معلوم است که ایشون بخیه ها رو همینجوری زده و باعث خونریزی هم همین مسئله است و حتی با سوزن در سر آلت نیز چند بار فرو کرده است که دکتر بیمارستان گفتن خوشبختانه به مجرای ادراری آسیب نرسیده است اما ممکن هست در آینده از نظر جنسی به مشکل بخورد آن دکتر مطب تا بیمارستان با من آمد و نیز مقداری از هزینه ها رو پرداخت کرد از من شماره حساب خواست تا دوباره برایم پول بریزد تا هزینه هارو پرداخت کنم و پس از مشاوره گرفتن تلفنی از دوستان دکترش ادعا میکند کارش را درست انجام داده است و پسر من مشکل انعقاد خون داشته است اما عکس ها چیزی دیگری میگوید.
حالا خانومم میخواهد از دکتر شکایت کند اما من قلبن راضی به این کار نیستم اما از طرفی از آینده پسرم میترسم که از لحاظ فیزیکی آلت و جنسی به مشکل بخورد و این کمبود باعث بی فکری من و خانومم در عجله کردن در انجام ختنه و انتخاب اشتباه دکتر و نیز سهل انگاری دکتر در انجام دادن کار درست است نمیدانم چه کاری در این شرایط درست است؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر قصور پزشکی انجام شده باشد ایشان مجرم میشوند

با سلام
با توجه به توضیحات داده شده در صورت قصور وسهل انگاری پزشک و بی احتیاطی وبی مبالاتی وی میتوانید با طرح شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید ومعمولا دادسرا با ارجاع موضوع به پزشکی قانونی وبررسی پرونده بالینی وهمچنین معاینه فرزندتان درصورت قصور پزشک با وی برخورد قانونی خواهد شد ودیه صدمات وارده را باید پرداخت نماید