آیا طرفین ما میتوانند با سوگند دروغین بگویند که ما شریک هستیم یا پول زمین گفته شده را شریکی داده ایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۱ #66857389

با سلام
پدرم یک چهارم زمینی در سال ۶۴ از پسر عمو خود خریداری کرد و قولنامه ای از فروشنده نگرفته بود اما در سال ۸۵ در غیاب پدرم که خارج از کشور بوده برادران پدرم بنا به مسایل خانوادگی که با فروشنده داشته اند قولنامه زمین را شریکی بنام پدرم و برادران از فروشنده دریافت کردن که پدرم در جریان نبوده و بعد که به ایران امد برادرانش اظهار داشتند که ما با این بهانه قولنامه زمینت را گرفته ایم بعد از چند سال و مشکلی نیست و زمین خودت هست هروقت خواستی تقسیمش کنی، اگر دوست داشتی به ما میدهی، اگر نخواستی هم صاحبش خودت هستی، اما سال گذشته ک زمین را خواستیم تقسیم کنیم دو برادر پدرم هرکدام یک سوم مطالبه نموده اند و پدرم دادخواست ابطال قولنامه سال ۸۵ را داده است، فروشنده در قید حیات نیز میباشد و بارها هم فروشنده،هم برادران پدرم در جاهای مختلف جلو هزاران نفر اقرار کرده اند که این زمین مال پدر من هست و پولش را تماما پدرم داده و بیش از ۱۵ نفر شاهد داریم و حاضرن شهادت بدند که این زمین پدر من هست و در غیاب پدر من قولنامه شده،حتی این قول نامه ای که شراکتی بین برادران و پدرم نوشته شده پدر من ان را به امضا نرسانده است.
یک ماه قبل از اینکه ما شکایت کنیم به صورت محلی جلسه ای ترتیب دادند و یک تقسیم نامه نوشته شد که قرار شد پدرم به هر دو برادرش یک پلاک زمین بدهد و مابقی زمین مال پدرم من باشد و خط و امضا فروشنده نوشته شده و به امضا همه رسیده و داخل تقسیم نامه هم تماما قید شده، که پول زمین را پدر من داده است و این تقسیم عادلانه هست و هیچکس از طرفین و ورثه طرفین حق اعتراض نخواهند داشت، خلاصه همه راضی بودیم تا این که متوجه شدیم چند روز بعد آن ها یک قولنامه دستی نوشته اند که ان تقسیم نامه را قبول ندارن، اصل تقسیم نامه پیش ماست و هیچ کپی به انها نداده ایم، ولی وقتی دیدیم به چیزی که پدرم به انها بخشیده است راضی نیستند، شکایت کرده ایم و دادخواست ابطال قولنامه ای که در غیاب پدرم نوشته شده است را داده ایم.
خلاصه فروشنده زنده میباشد و حاضر است در دادگاه بگوید این زمین را پدر من خریده و ده ها شاهد هم داریم که این زمین را پدر من خریده و پولش را تمام پدرم داده.

حال سوال اینجاست طرفین ما یعنی برادران پدرم میخواهند با سوگند دروغین بگویند که ما شریک هستیم یا پول ان را شریکی داده ایم، ایا امکان دارد انها به خواسته خود برسند؟ در شرایط حال وضعیت ما چگونه می باشد و ایا امیدی به اجرای عدالت میباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . وقتی شخصی دعوایی مطرح می کند ارائه دلیل و اثبات ادعا با خودش است . و نمی تواند فقط به سوگند اتکا کند . ضمن این که اجرای سوگند این گونه است که خوانده درخواست اتیان سوگند می کند و اگر خواهان ( که شما هستید ) سوگند یاد کنید دعوی ایشان رد می شود و اگر سوگند یاد نکنید و آنان سوگند یاد کنند دعوی ایشان اثبات خواهد شد .