درگیری و سرقت را انکار میکند؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #66833342

با سلام. بنده با ۱ نفر ۲ بار درگیر شدم. که بار اول مامور نوشته مامورین شاهد صحنه درگیری بوده و فرد ضارب را در حین قدرت نمایی با چاقو دیده اند و تا رسیدن ماموریت به محل درگیری ضارب متواری شد. و پلاک ضارب توسط مامورین یادداشت شد و اهالی محل تایید می‌کنند. و شکایت بعدی دوباره از همان شخص کردم که دوباره بنده را با چاقو مورد تهدید قرار داده و پول هایم را سرقت و شیشه خودرو و موبایلم را تخریب کرد. همزمان شخصی با لباس نظامی و کارت شناسایی به محل درگیری آمد ( درجه داره نیرو انتظامی) که من و ضارب را به آرامش و دعوت به کلانتری کرد. که ضارب با چاقو اون مامور را هم مورد تهدی. به قتل قرار داد و مامور گزارش نوشته که شاهد تمامی صحنه ها بودم و من را هم مورد تهدید با قبضه چاقو کرده. رئیس کلانتری هم گزارش ۱۱۰ را صحت دانسته و نوشته به محل عضیمت و صحت داشته و اهالی تایید می‌کنند. الان اون طرف گفته اصلا من با این درگیر نشده ام. چگونه اثبات کنم. من فقط گزارش۱۱۰ و گزارش مامور یگان امداد و گزارش بیمارستان و پیامک هایش از واتساپ که اقرار به سرقت کرده است و چاقو کشیده. دارم. اما اون کاملا انکار میکنه. چکار کنم؟ پزکش قانونی بخاطر کرونا نرفته ام.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف انکار متهم تاثیری در توجه اتهام ندارد و دادگاه به سایر دلایل و اوضاع و احوال پرونده نیز رسیدگی می کند.