آیا به دلیل تهمت دزدی می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #66742427

با سلام
حدود یکماه پیش همسایه بقلی پدرم با یک نفر درگیری و قمه کشی داشتن منزل پدرم دوربین مداربسته داره فردی که با همسایه درگیر بوده روز بعدش مراجعه میکنه به پدرم و فیلم دوربین رو با گوشیش ضبط میکنه . بعد از چند روز همسایه میفهمه که پدر ساده ما اینکارو کرده مراجعه میکنه به در منزل پدرم و اونو تهدید میکنه که دیگه نمیزاره اینجا زندگی کنه چند روز بعد از پدر من که حدود ۷۰ سال سن داره به جرم دزدی شکایت میکنه و ادله اون هم شهود هستش که ساکن محل نیستن و از دوستان ایشون هستن میخواستم بدونم چگونه باید دفاع کنیم و چگونه به خاطر قمه کشی و تهمت زنی ازش شکایت کنیم

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )
ثانیا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید.
ثالثا صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید که به نظر در پرونده شما سوءنیت وجود دارد.
رابعا شهود را نیز جرح کنید.

با سلام
شما نیز بایستی برای اثبات ادعای خود مبنی بر تهدید و توهین و قمه کشی بر علیه پدرتان از سوی همسایه دلیل و مدرکی به دادگاه ارایه نمایید

نسبت به جرح شهود ایشان اقدام کنید
حتما با وکیل دادگستری مشورت کنید