با این تفاسیر حبس ترک انفاق تعلیق میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۵ #66737714

سلام.زوجه شکایت ترک انفاق کرد و بعد از شکایتش تمام حساب های خود را مسدود کرده و من بعد از شکایت از ایشان با ارسال اظهار نامه شماره حساب در خواست کردم و جوابی ندادند و ۲ تا اظهار نامه بابت درخواست شماره حساب از ایشان دارم و دادیار گفت چون بعد از شکایت شماره حساب خواستید برای شما جلب دادرسی صادر میشود و همین هم شد و تو دادگاه کیفری به ۱۸ماه حبس محکوم شدم حال اعتراض کردم و این ۲ اظهار نامه را به دادگاه تجدید نظر ارسال کردم با این تفاسیر حبس بنده تعلیق میشود؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارسال اظهارنامه، طبق نظر قاضی در مجازات برای شما تخفیف در نظر گرفته می‌شود اما تعلیق مجازات بستگی به نظر قاضی دارد.

با سلام .تقاضای تخفیف و تبدیل مجازات را بنمایید

سلام و درود، توصیه می گردد رضایت همسر خود را کسب نمایید، و اما در فرض اخیر با ارایه‌ی مدارک مورد اشاره تخفیف در مجازات محتمل خواهد بود اما تعلیق آن بستگی به نظر دادرس خواهد داشت؛ آرزوی بهروزی.

بستگی به شریط شما ومحتویات پرونده داره ولی اغلب مدتی را تعلیق ومدتی را تخفیف میدن یا همشو تعلیق می کنند ولی گفتم بسته به شرایط شما و محتویات پرونده داره

سلام بزرگوار . طرح سوال بعد از اقدامات شما ، چه کمکی میتونه به شما داشته باشه؟؟
اگر تا قبل از مسدودی حسابها ، شما واریزی داشتید و بعد از مسدودی و در اثنای رسیدگی (پیش از محکومیت) هم تقاضای شماره حساب کرده باشید ، قاعدتا نباید حکم علیه شما صادر میشد!
دفاع مناسب ارائه نکردید .
درحال حاضر اگرچه گرفتن مشاوره در این خصوص دیر هست اما میتوانید با توضیحات بهتر و اشاره به جزئیات پرونده ، درخصوص تنظیم لایحه دفاعی و ارائه آن به شعبه تجدیدنظر شرایط پرونده را تغییر دهید(برائت یا تخفیف و تبدیل و تعلیق ... )
موفق باشید

سعی کنید رضایت همسرتان را جلب کنید امکان تخفیف وجود دارد اما تعلیق مجازات منوط ب نظر قاضی رسیدگی کننده ب پرونده میباشد

با سلام
در مجازات شما حسب نظر قاضی تخفیف لحاظ خواهد شد .
تعلیق مجازات بسته به نظر قاضی پرونده دارد.