حقوق و بیمه ماه دوم چگونه محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵ #66676014

سلام در کارگاه خصوصی یکسال قرارداد امضا کردم بعد از دو ماه به دلایل شخصی مجبور به ترک کار شدم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اتمام کار ماه دوم مستحق حقوق کامل اون ماه هستید

سلام
بر اساس ماده ۲۵ قانون کار هیچ یک از طرفین (کارگر یا کارفرما) به تنهایی نمی‌توانند قرارداد کار را فسخ کنند.
طبق حقوق و دستمزد قانون کار پرداخت خواهد شد

با سلام
کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه به تعداد ایام حضور شما در کارگاه میباشد و حقوق خویش را بر اساس ایام کارکرد اخذ مینمائید و به نسبت عیدی و سنوات هم شامل احوالتان میگردد

باسلام
هرچند شما صرفا دو ماه فعالیت داشتید اما این دو ماه نیز طبق حقوق و دستمزد قانون کار برای شما پرداخت خواهد شد

سلام بستگی ب قرارداد دارد ک فسخ شده یا نه