آیا توافق شفاهی می تواند ضمانت اجرایی داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۶۹ #66613854

با حق طلاقی که به همسرم داده بودم، ایشون ضمن طلاق گرفتن و پس از گذشت سه سال مهریه و اجرت المثل و نفقه ایام گذشته رو درخواست دادو مدعی شد در صورت دریافت مهریه( که پس از پرداخت پیش قسط هر سه ماه یک سکه دریافت می کند) و اجرت المثل و نفقه دیگر نیازی به دریافت نفقه ماهیانه فرزند نخواهد داشت.
آیا برای این توافق شفاهی می تواند ضمانت اجرایی داشته باشد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توافق شفاهی درصورت اقرارطرفین معتبر هست

با سلام ووقت بخیر
خیر توافق شفاهی قابل استناد نیست .

باسلام
صرف توافق شفاهی بدون شهود هیچ ضمانت اجرایی ندارد

با سلام توافق شفاهی تا زمانی که مکتوب نگردد یا شهودی به صحت استشهادیه شهادت ندهند متزلزل و قابل انکار و عدول است.