با درخواست دیه، آیا مجددا پرونده میشه باز کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #66558661

باسلام و خسته نباشید
ملکی هستم از شهرستان نکا
۱۹ سال پیش تصادف کردم و قطع نخاع شدم و تا کنون ویلچر نشینم
با شکایت راننده محکوم به سه دیه شد
یکی شکستگی مهره و قطع نخاع
دوم ناتوانی جنسی
سوم عدم کنترل ادراد
با اعتراض متهم قاضی تجدید نظر استان دو دیه را حذف و یک دیه با حکم اعسار به من پرداخت شد
اکنون قصد دارم برای دریافت دو دیه خود اقدام کنم و راننده نیز فوت کرده . آیا مجددا پرونده میشه باز کرد ؟ و دو دیه دیگه رو دریافت کرد از طریق اعسار ؟؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما دلایل و مدارک جدیدی ارایه نمایید می توانید از طریق اعاده دادرسی پرونده را مجددا به جریان بیاندازید و فوت شخص تاثیری بر روی دیه شما نخواهد داشت و دیه از ماترک وی پرداخت خواهد شد

با سلام اگر پرونده دارای دلیل جدیدی باشد می‌توان از طریق اعاده دادرسی آن را مجددا بررسی نمود و الا پرونده دارای اعتبار امر مختومه می باشد