یک سال حبس در جرائم عمدی را می توان تبدیل به مجازات جایگزین حبس کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۷۶ #66550

باسلام و ادب
استدعا دارم با دقت پاسخ دهید
در یک درگیری بین متهم و شاکی با شرایط زیر:
ایتشادیه و تحقیقات محلی و شهادت شهود به نفع متهم که کارمند دولت می باشد.
نامه کارشناس اسلحه و گواهی پزشکی قانونی به نفع شاکی می باشد.
محل درگیری منزل متهم بوده و متن رای دادگاه بدوی به شرح زیر می باشد:
با توجه به نظریه پزشکی قانونی و کارشناس اسلحه و اقرار ضمنی متهم از بابت جراحات وارده محکوم به دیه و بابت جنبه عمومی جرم به استناد تبصره ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی محکوم به یکسال حبس تعزیری شد.

سوال:
۱- در صورت اعتراض امکان تخفیف مجازات یا تبدیل به مجازات نقدی بدل از حبس وجود دارد؟
۲- آیا بعد از تجدید نظر قابل فرجام خواهی هست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تجدیدنظر خواهی امکان تخفیف ایشان وجود دارد و همچنین تحت شرائط مواد 66و 67 قانون مجازات اسلامی و در صورت نداشتن سوءسابقه ممکن است دادگاه تجدید نظر ایشان را به مجازات جایگزین حبس محکوم نماید. اگر میزان دیه نصف دیه کامل یا بالاتر از آن باشد قابل فرجام خواهد بود و در غیر این صورت خیر.

موید باشید