به جرم ممانعت از حق محکوم شدم؛ بنده میتوانم مطالبه خسارت دادرسی را داشته باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #66545276

سلام و عرض ادب؛ در شکایتی با خواسته تصرف عدوانی و ممانت از حق شخصی در دادگاه کیفری به بنده صورت گرفته بود در جریان پرونده، بازپرس اقدام به کارشناسی نمود، در نظریه اولیه به تصرف بنده بیان شده بود، بنده با علت عدم نقشه برداری توسط کارشناس  به نظریه اولیه اعتراض نمودم.، بازپرس با آوردن کارشناس سه نفره موافقت کرد، در نظریه سه نفره ذکر شده بود تصرف توسط بنده صورت نگرفته است و به علت کمبود زمین بین طرفین دعوا ۶ متر تعلق میگرد در صورتی که با توجه به  بیع نامه ۷متر خریداری کرده بودم که بنده با این امر با بازپرس مخالفت کردم، بازپرس برای خواسته تصرف عدوانی قرار منع تعقیب صادر کرد. اما بنده به علت مخالفت به تقسیم زمین به جرم ممانعت از حق در دادگاه کیفری به جزای نقدی محکوم شدم. حال بنده میتوانم مطالبه خسارت دادرسی را داشته باشم؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مطالبه دادرسی میبایست طی لایحه ای در دادگاه بیان میشد
میتوانید جداگانه در خصوص قسمتی که محکوم نشده اید مطالبه نمایید

بسمه تعالی : نسبت به قسمتی که تبرئه شده اید میتوانید و نسبت به قسمتی که محکومیت شما صادرشده خیر بلکه شاکی میتواند کلیه خسارات قانونی راکه متحمل گردیده از شما مطالبه نماید