امکان دارد رای قطعی را بواسطه مغایرت مشخصات چک و عدم پیوست استعلام هنگام طرح دعوی از طریق فرجام خواهی یا هرجای دیگه نقض کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۷ #66538684

سلام خدمت شما دوستان عزیز گرامی
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
من یه حساب جاری ملی قدیمی دارم خیلی پرکار نیست یک فقره چک بدون تاریخ از آخرین دسته چکم نزد یک آشنایی مانده بود که وجه آن را قبلا تسویه نمودم و فقط نسبت به استرداد آن سهل انگاری کردم و به مرور زمان فراموشم شد که چکم نزد آشنا باقی مانده است و بواسطه اختلاف با همسرم و جدایی از وی با او نیز به اختلاف خوردیم و چک موصوف در اختیار شخصی دیگر قرار گرفت ( اصطلاحا شرخر ) که طرف ضمن برگشت نسبت به وصول آن از طریق شورا اقدام نمود تا زمان اجرا بدلایلی که در ادامه توضیح خواهم داد هیچ اقدامی نکردم.
در سال ۹۳ بدلیل مکرر بودن شناسنامه مشخصات شناسنامه سابقم ابطال‌ شد و من برای کم کردن مشکلات هویتی تقاضای تشابه نام و نام خانوادگی اولیه خودم را دادم مورد قبول اداره ثبت احوال قرار گرفت ولی کد ملی تاریخ تولد ، محل تولد و شماره شناسنامه تغییر نکرد و ناچارا درخواست افتتاح حساب جاری با مشخصات جدید کردم وحساب قدیمی مسدود نکردم مدتی بعد از این موضوع پیامکی دریافت کردم مبنی بر مطالبه وجه چک اون وقتها سامانه ثنا جدید راه اندازی شده بود وهنگامی که ابلاغیه می‌رسید با مرور گر گوشی درست عملیات ابلاغ انجام نمیشد ولی تیک مشاهده ابلاغیه عمل میکرد و من نسبت به عواقب وعلت عدم باز شدن محتوا با مرورگر گوشی بی اطلاع بودم بجای مراجعه به شورا یا کافی نت برای رفع مشکل به بانک مراجعه میکردم آیا چک برگشتی دارم یا خیر؟ پاسخ همیشه منفی بود و من بخیال اینکه مشکل ناشی از تغییرات سجلی هستنش موضوع را جدی نگرفتم طرفم بلحاظ رابطه نزدیکی که با همسرم داشت از موضوع شناسنامه کاملا مطلع بود و هنگام طرح دادخواست مشخصات جدید مرا داده بود همان گونه که قبلا توضیح دادم سایر مشخصات غیر از نام و نام خانوادگی صادر کننده چک مغایرت داشت و نتیجتا محکومیت من در تمام مراحل قطعی شد و حتی اجراییه نیز صادر شد به شعبه مربوطه مراجعه کردم معترض و مدعی شدم شخص مورد نظر من نیستم بلکه شاید از این طریق موفق به نقض رای گردم متاسفانه شعبه به درخواستم توجه نکرد وفقط بعد از اعلام ادعای من خواهان با همکاری همسرم یک نسخه کپی از استعلام برای اثبات زوجت جهت طلاق به شعبه ارائه کرده بود پس از قطعیت حکم بسنده کرد و یک خودرو با یک ‌چهارم قیمت واقعی مرا مزایده و ازاین بابت مبالغ هنگفتی متضرر شدم حال سوالم اینجاست آیا می شود رای شعبه بدوی را که در همان داد نامه اولیه محکومیتم بدلیل مشکلات سامانه ابلاغ از طریق گوشی وعدم تحقیق شایسته شورا رای قطعی را بواسطه مغایرت مشخصات چک وعدم پیوست استعلام هنگام طرح دعوی از طریق فرجام خواهی یا هرجای دیگه نقض کرد یا خیر؟ بنظرم شعبه بدوی میبایست قبل از صدور رای اصالت صاحب سند را از اداره ثبت استعلام میکرده متاسفانه این کار انجام نشده !!! منتظر پاسخ و راهنمایی شما بزگواران هستم.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
رای شورا ظرف مهلت مقرر قابل اعتراض در دادگاه می باشد در صورت نیاز از ثبت احوال استعلام می گیرند.

اگربر داداگه اثبات شودکه شما تغییر هویت دادین بااستعلام از اداره ثبت احوال می تواندنسبت به تغییر هویت اقدام نماید