شخصی حاضر به پرداخت اقساط بدهی خود بابت چک نمی باشد چه طور می توانم برای جلب وی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۸ #66531

با سلام بنده یه چک 100 میلیونی دارم که قسط بندی شده پیش پرداخت با توجه به اینکه طرف متواری بود جلب شد و ملکی معرفی نمود اون به مزایده گذاشته شده جهت پیش پرداخت الان نوبت قسط اول هست طرف هم جابه جای کرده قسط اون هم پرداخت نکرده چطور می توانیم حکم جلبش رو بگیریم و کاری کنیم که قاضی جهت پرداخت اقساط دیگه که چهار قسط 10 تومنی با تاخیر و تادیه هست ضمانت بگیره که هر بار چند ماه دنبال جلبش نباشیم ممنون می باشم راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مجدد درخواست جلب بدلیل عدم پرداخت اقساط بدهید جلبش کنید