آیا راهی هست برای این پرونده که بنده ۴ ماه حبس رو نرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #66510406

سلام خسته نباشید خلاصه کوتاه بگم خدمتتون یه پرونده ای باز شد شعبه یکم دادگاه شهریار ( حدود ۱۰سال پیش ) در خصوص سرقت آهن بنده هیچ اصلاعی نداشتم از رو اعتماد به یکی از دوستانم از من خواست چند شاخه آهن از یک مکانی برای جابه جایی برم کمک کنم که در حین جابه جایی بنده به اتفاق دوستم دستگیره و روانه زندان کرج شدیم بعد دو روز با ضمانت پروانه کسب برادرم آزاد شدم بعد چند سال من پیگیر پرونده نشدم و شاکی خصوصی هم نداشتم ولی دولت شاکی بود از من جلوی حساب بانکی برادرم بسته شد یک سال پیش ما رفتیم دنبال پرونده که پرونده رفته دیوان عدالت حکم قبلی رو تایید کرده به ۴ماه حبس خواستم بدونم آیا راهی هست برای این پرونده که بنده ۴ ماه حبس رو نرم چون نه شرایطش رو دارم بنده قبلا سابقه ای نداشتم چون پیگیر پرونده نبودم برای همین این حکم صادر شده و پرونده رفته دیوان عدالت و تایید شده

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه سوال مبهم است و نیاز به شفاف سازی دارد
پرونده کیفری در دیوان عدالت رسیدگی نمیشود
در صورت داشتن شرایط تبدیل مجازات میتوانید از اجرای احکام شعبه درخواست ان را تنظیم و ارایه نمایید

پرونده کیفری ربطی به دیوان عدالت ندارد خودت رای از طریق دفاتر خدمات قضایی دریافت کن وببین حضوری یا غیابی محکومیتت چه هست که بتوان مشاوره گرفت