رفته شکایت کرده که من لوازم او را از مغازه اش سرقت کرده ام و ابلاغیه اومده که به دادگاه برم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۹ #66502473

سلام.
بنده حدود ۱۸ ماه پیش سرقفلی مغازه ای را خریدم. مبلغ ۱۵۰ پرداختم. و ۵۰ تومن پای سند در محضر بپردازم. مغازه را تحویل گرفتم.. و مشغول کار شدم. یکسالی گذشت تا سب عید بعلت کرونا تعطیل بودیم. بعد تعطیلات دیدم صاحب ملک مغازه را قفل کرده و مبگوید از فروش ملک پشیمان شده است. و باید بروم و پولمو پس بگیرم. هرچه گفتم بابا من مبایعه نامه دارم.کد رهگیری دارم.اما قبول نکرد.بعلت ین و سال بالا و رفت و امد خانوادگی حرفی نزدیم. تا ۶ ماه گذشت و بعد ۶ ماه خود فروشنده مغازه را باز کرده و خودش مشغول بکار شده.. البته با لوازم و اجناس بنده. و میگوید اون قولنامه سوری بوده و دستت هرجا بند میشود برو و بزن.. رفتم شکایت کردم که تصرف عدوانی گفته اند ابلاغیه میاد.
از طرفی خود او رفته شکایت کرده که من لوازم او را از مغازه اش سرقت کرده ام. و ابلاغیه اومده که به دادگاه برم...حالا مانده ام چکار کنم. تو رو خداراهنمایی کنید.من چیزی از قانون نمیدانم. فردا رفتم چه بگویم.
اخرش چه میشود.
مادرم سنش بالاست کم مانده سکته کند.خواهش میکنم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به مدارک و مستندات لایحه دفاعیه تنظیم نمایید

سلام با ارائه قولنامه خرید وفروش و تنظیم صورتجلسه مبنی براینکه چند ماه بود شما مغازه را خریده بودید و در مغازه به کسب کار مشغول بودی که نامبرده شبانه قفل مغازه را شگسته و کل اجنساس و پول را من غیر حق تصاحب کرده و مغازه را عدوانا تصرف و از ورود شما به مغازه خودت جلوگیری می نماید
با چنین توضیح و مدارک و مبایعه نامه و شهود از خود رفع اتهام کرده و ایشان را از مغازه خود خارج کنید

با سلام
با استناد به مبایعه نامه تنظیمی ، شکایت شما علیه ایشان مبنی بر تصرف عدوانی ، شهادت شهود ، اثبات لوازم کاری برای شما و هر نوع مدارک دیگری که دارید با تنظیم لایحه ای استوار از خود رفع اتهام نمایید

سلام و درود، قرارداد سرقفلی شما با رعایت شرایط کاملا معتبر خواهد بود و می توانید احقاق حق کنید ، و در مورد شکایت سرقت از سوی مالک ، با اثبات رابطه ی قرادادی و ارایه ی مدارک و واهی بودن ادعای وی ، مردود خواهد بود ، و شما می‌توانید با منع تعقیب سپس از وی به اتهام افترا شکایت نمایید؛ توصیه می گردد لایحه ای مناسب با پیوست مدارک برای دفاع ارایه دهید؛ موفق باشید.

با سلام
در مبحث سر قفلی بهترین روش اثبات سند خرید و فروش و بردن شهود می‌باشد علاوه بر آن معمولا در املاک که مورد معامله بوده چک ضمانت تحویل از خریدار گرفته می‌شود که برای این مواقع لازم است همچنین به شما حتما توصیه میشه در جلسه حضور پیدا کنید و با ادله همچون سند خرید و شهود و مدارکی که دارید از خود دفاع کنید و به حقیقت توضیح دهید

با سلام
شما یک لایحه ی دفاعیه تنظیم کنید ومدارک ومبایعه نامه واگر شاهد دارید همه را به عنوان دلیل به دادگاه ببرید
ودر این لایحه نحوه ی خرید مغازه را توضیح دهید اگر مدرک معتبر داشته باشید رای به نفع شما میشود