تایید گزینش آموزش و پرورش

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۷ #66472546

باسلام کسی که بعد از آزمون ماده ۲۸ معلمی در گزینش آموزش و پرورش در مرحله نخست مردود اعلام شده و اعتراض کرده گویا علت ردش گذاشتن استوری در دوسال قبل بوده که هنوز عضو آموزش و پرورش نبوده میخاستم ببینم باتوجه به اینکه این فرد هیچ گونه سابقه شرکت در تجمعات اعتراضی و اغتشاشات و احضار از نهاد‌های امنیتی ندارد از جهت حقوقی چگونه میتوان هسته گزینش و سپس هیات مرکزی را مجاب کرد که ایشان معاند نظام نیست تا تایید صلاحیت شود؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای دفاع نیاز به محتویات استوری مذکدر در متن خواهد بود هر چند رد در گزینش قابل اعتراض در ارگان مربوطه و در صورت عدم حصول نتیجه قابل پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری است

با درود و احترام
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که بیان داشتید این امکان برای شما وجود دارد تا نسبت به تصمیم اخذ شده از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .

بادرو د
از تصمیم مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید