آیا میشه شکایت کرد و دوباره همه ی اموال و تقسیم کرد یا اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۳ #66449191

سلام وقت بخیر تقسیم رثیه و اموال پدربزرگ مادریم سوال داشتم که چهار نفر هستن دو برادر و دو خواهر، دایی هام برای خودشون اول امدن گرفتن و خونه ساختن و برای خودشون خیلی بیشتر از سهمشون گرفتن خانه پدربزرگ هم به اسم خودشون زدن بدون اینکه اصلا چیزی به مادرم و خالم بدن و از مادرم و خالم امضا گرفتن و بعد از چند سال امدن یه دوتا زمین به اینا دادن و یکی از زمینا خودشون گفتن که زراعی هست و مشکلی نداره و به اینا دادن ولی بعد از پیگیری مشخص شد که زمین ها ملی هستش و ارزشی نداره. ایا میشه شکایت کرد و دوباره همه ی اموالو تقسیم کرد یا اعتراض کرد؟ چون با وجود این زمین ها هم اصلا حق و حقوق مادر و خالمو ندادن.

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه مطرح بفرمائید

درود ابتدا دادخواست تحریر ترکه دهید

سلام بله شما ابتدا با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست تحریر ترکه بنمایید و بعد از آن اقدام به دادخواست تقسیم ترکه را از دادگاه بخواهید !

باسلام
در صورت اثبات اینکه تقسیم بصورت عادلانه انجام نشده میتوانید ادعای تقسیم ارایه نمایید

سلام
بله حق شکایت دارید مگر با رضایت همه ارث تقسیم شده باشد