خیانت همسرم را میتوانم از طریق قانون پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۰ #66430371

سلام من الان نزدیک چند ما با خانمم به بحثمون شد و رفته خونه باباش من بهشون مشکوک شدم و رفتم برینت شماره های تماسی گوشیشونو گرفتم و با یک شماره یک زیاد در ارتباط هسته با اقای قاضی گفتم میگه نمیشه کاری کرد دو طرفه بوده یعنی خانمتم باهاش تماس گرفته بس مزاحم نمیشه و تو هم کاری نمیتونی بکنی ایا اینجوریه و این درسته

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که مدارک ومستندات بیشتری داشته باشید میتوانید برعلیه ایشان به عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید.

برای اثبات خیانت همسرتان باید دلایل محکمه پسند داشته باشید میتوانید تحت عنوان رابطه ی نامشروع غیر زنا از ایسان شکایت کنید و از دادگاه بخواهید پرینت پیامک های ایشان را استعلام بگیرند اما اگر نتوانید اثبات کنید ممکن است همسرتان علیهتان اعاده ی حیثیت کنند

صرفا تماس تلفنی جرم انگاری نشده ونمیتوان بعنوان مدرکی برای رابطه نامشروع ازان استفاده کرد متاسفانه اثبات آن بسیارسخت است گرچه میتوانید هم ازخانم وطرف مقابل شکایت وتقاضای استعلام پرینتهای آنها ویامکالمه انهانمایید

سلام
به صرف تماس زیاد با یک شماره نمی‌توان بحث رابطه نامشروع و خیانت را اثبات کنید اما می‌توانید شکایت رابطه نامشروع غیرزنا مطرح کنید.

سلام شکایت رابطه نامشروع غیرزنا مطرح کنید

خیر صرف تماس زیاد از موجبات خیانت در امانت نبوده و در صورت عدم اثبات جرم همسرتان می تواند به جرم افترا علیه شما شکایت کند

با سلام..
به صرف تماس تلفنی نمی توان موضوع خیانت را اثبات نمود.. برای اثبات اتهام رابطه نامشروع دلایل و مدارک کافی و مستند لازم می باشد که می توانید با مراجعه به یک مشاور حقوقی و یا وکیل در شهر خودتان جهت تنظیم نوع دعوی در اینخصوص اقدام و در قدم اول جهت احراز هویت تماس گیرنده، درخواست پرینت مکالمات تلفنی را از مجرای قانونی و قضایی اخذ نمائید..
موفق باشید..