اگر زوج قبلا در شورا رای بر محکومیت زوجه گرفته باشد و اجراییه صادر نشده باشد، میتوان مهریه را با طلب تهاتر نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۸ #66424956

سلام
در رای قطعی اعسار مشخص شده ۱۵ میلیون تومان بابت نصف اموال باید به زوجه پرداخت شود و مهریه هم هر ۵ ماه یک سکه تا ۱۲۰ سکه تسویه شود.
حال سوال این است اگر زوج قبلا در شورا رای بر محکومیت زوجه به میزان ۱۰ میلیون گرفته باشد و اجراییه هم نگرفته باشد، میتواند این ۱۰ میلیون را با ۱۵ میلیون نصف اموال تهاتر کند؟
یا ۱۰ میلیون را باید ابتدا اجراییه بگیرد و سپس با اجراییه های سکه ها( هر ۵ ماه یک سکه) تهاتر کند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بایستی بابت آن ۱۰ میلیون تومان اجراییه صادر نمایند و سپس با مراجعه به اجرای احکام حکم مهریه این مبلغ را از ۱۵ میلیون تومان تهاتر نماید

سلام . بله امکان پذیر است . باید اجرائیه صادر شود سپس بین هر دو اجرای احکام مکاتبه صورت بگیرد .